MarketingJUSTDOIT

22 maart 2017, De Zwijger Amsterdam, Earlybirdprijs: 249 euro, normale prijs 299 euro (ex. btw), inclusief boeken & borrel

TOPauteurs over SCORENDE marketing

Van Belleghem, Petersen, Beltman en Jongejan zijn topauteurs en -sprekers uit de stal van Van Duuren Media en Van Duuren Management. To the point leert u over werkende, moderne marketing en customer experience anno 2017.

22 maart 2017, vanaf 14 uur:

Locatie: De Zwijger, Amsterdam

Boekenpakket

Bij uw eventticket ontvangt u tevens tijdens het event een gratis boekenpakket. Dit betreft de boeken van de topauteurs van Van Duuren Media en Van Duuren Management die spreken tijdens het event.

Het programma

14.00 uur Ontvangst in De Zwijger, Amsterdam
14.20 uur Opening
14.35 uur Keynote Drs. Rob Beltman – De marketingorganisatie van de toekomst 
15.20 uur Patrick Petersen RDM MA MSc – Scoren met de converterende digital marketing mix voor 2017 
– PAUZE 16.05 – 16.25 uur –
16.30 uur Keynote Drs. Jurjen Jongejan – E-commerce en conversieverbeteringen van uw site en shop
17.15 uur Keynote Prof. dr. Steven van Belleghem – Marketing 2020, de transitie en hoe digitaal en humaan marketing aan het worden is!
17.55 uur Afsluiting en wrap up met learnings
18.00 uur Borrel en netwerken (tot 19 uur)
Reserveer nu uw plek!

Inclusief borrel

Tijdens de afsluitende en gratis borrel in De Zwijger te Amsterdam kunt u netwerken en spreken met de auteurs. De borrel – in ideale plek om te netwerken – start rond 18.00 uur.

Topauteurs spreken over scorende marketingmanagement

 

Spreker

Steven Van Belleghem is inspirator, coach en adviseur binnen zijn eigen bedrijf B-Conversational. Hij begeleidt bedrijven om zich aan te passen aan de hedendaagse consument. Daarnaast is hij parttime marketing professor aan de Vlerick Business School. Hij is auteur van 'De Conversation Manager' (winnaar van dBoeke PIM literatuurprijs in 2010 en meer dan 30.000 verkochte exemplaren), 'De Conversation Company' en 'When digital becomes human'. Steven Van Belleghem is een veel gevraagde spreker in binnen- en buitenland en verzorgt zowel keynotes alsmede workshops en business coaching sessies.

Van Belleghem is partner van het consultancy bedrijf Nexxworks, een co-founder van Zembro (een wearable start-up) en de co-founder van het content creatie bureau Snackbytes.

Prof. dr. Steven van Belleghem spreekt over Marketing 2020, de transitie en hoe digitaal en humaan marketing aan het worden is!

 

Spreker

Patrick Petersen (bekend als @OnlineMarketeer op Twitter) is ervaren online marketeer (sinds 1998). Hij is consultant, docent en veelgevraagd spreker op gebied van online strategie, social media strategie, zoekmachine-marketing, usability, content marketing en mobile marketing.

Petersen studeerde aan de Erasmus Universiteit en de London Business iuiuSchool. Petersen is de auteur van onder andere de bestsellers 'Handboek Online Marketing' en 'Handboek Content Strategie'. Zijn 'Handboek Mobile Marketing' is genomineerd voor het Managementboek van het Jaar.Petersen is de bedenker van diverse marketingmodellen die sinds 2005 - in onder ander het post-HBO-onderwijs - worden ingezet, de optredens van Patrick Petersen zich door een nuchtere mix van lachen en leren

Patrick Petersen RDM MA MSc spreekt over Scoren met de converterende digital marketing mix voor 2017

 
 

Drs. Rob Beltman

Drs. Rob Beltman is meer dan 15 jaar actief in het marketingvak, als adviseur, begeleider, docent en onderzoeker en heeft inmiddels honderden organisaties in diverse branches begeleid bij hun marketingvraagstukken.
Ook publiceert Beltman met regelmaat in vakbladen en schreef hij een vijftal boeken over marketing en klantgericht ondernemen, waaronder het recent verschenen boek ‘De Marketingorganisatie van de Toekomst’.

Rob is medeoprichter van H3ROES, een coöperatie van professionals uit diverse disciplines, die samenwerken om Nederland klantgerichter te maken. Boek

Drs. Rob Beltman spreekt over De marketingorganisatie van de toekomst 


 


Spreker

Jurjen Jongejan is Online Marketing Director en sr. conversie-optimalisatie consultant bij e-Commerce bureau ISM eCompany. Hij heeft ruim 13 jaar e-Commerce ervaring en is auteur van de bestseller 'Meer omzet met je webshop, in vier stappen naar een hogere conversie'. Het boek over conversie-optimalisatie is genomineerd voor 'Managementboek van het jaar'. Jurjen is manager, spreker, blogger, auteur en trainer.

iuiuHij helpt bedrijven om de conversie van hun webshop structureel te verhogen. De afgelopen jaren heeft Jurjen bijgedragen aan de groei van ruim tweehonderd grote en kleine webshops. Hierdoor is hij een veel gevraagd spreker op e-Commerce congressen. Bij ISM eCompany richtte hij zelfstandig een Business Unit op, die gespecialiseerd is in e-Commerce marketing. Als Online Marketing Director geeft hij leiding aan ruim 30 e-Commerce marketeers.

 

 

Het programma

admin | 7 december, 2016

13.00 uur Ontvangst in De Zwijger, Amsterdam 13.30 uur Opening 13.45 uur Keynote Prof. dr. Steven van Belleghem: Marketing 2020, de transitie en hoe digitaal en humaan marketing aan het worden is 14.25 uur Keynote Vogelaar 15.30 uur Keynote Petersen…..

Read more

Spreker 2

admin | 6 december, 2016

Wwerwr werwer werweelkom bij WordPress. Dit is een eerste voorbeeldbericht om indruk te geven hoe een blogbericht eruit ziet. Dit bericht kan worden aangepast of worden verwijderd zodat er gestart kan worden met bloggen.

Read more

Kaart

admin | 6 december, 2016

Welkom bij WordPress. Dit is een eerste voorbeeldbericht om indruk te geven hoe een blogbericht eruit ziet. Dit bericht kan worden aangepast of worden verwijderd zodat er gestart kan worden met bloggen.

Read more